20 травня 2009 р.

Полтава вшанувала пам’ять померлих від СНІД



Приблизно 40 читачів стали клієнтами нашої бібліотеки, всі 15 книг, що були представлені в каталозі були прочитані, деякі не один раз. Найбільш популярними книгами цього дня були: “Фотографія і Я”, “Дівчина із западної України”, “Я вважав, що в житті треба спробувати все”, “Життя одного ув’язненного”. Перечитавши анкети, ми дійшли висновку, що більшість читачів залишилися задоволені та висловлювали побажання брати участь у подібних заходах й надалі. Всі наші книги були максимально відверті, і мабуть саме це викликало зацікавлення читачів. Ось відповідь однієї читачки на запитання анкети “Яке було Ваше враження під час читання книжок?” – “Людяність, відвертість, розуміння, підтримка”. Погодьтесь, не кожна паперова книга Вам зможе все це дати.

Під час акції було протестовано 109 чоловік, у двох з них виявили позитивний результат. У квітні-травні у професійно технічних закладах Полтави організатори протестували біля 100 учнів.

Організатори БА “Світло надії” разом з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту. Координатор Живої Бібліотеки (Полтава) – Чикуров Дмитро Олександрович: 8 (096)-21-49-333, chikurov.dima@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар