26 травня 2009 р.

МОМ ОРГАНІЗОВУЄ ОСТАННЮ «ЖИВУ БІБЛІОТЕКУ» В ЧЕРНІВЦЯХ

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за підтримки Чернівецької обласної державної адміністрації організовує Прес-конференцію, присвячену проведенню останньої «Живої Бібліотеки» з метою формування позитивного погляду українців до представників різних народів та суспільств, привернення уваги до позитивного внеску людей різних національностей в повсякденне життя. Прес-конференція розпочнеться о 9:00 годині 29 травня 2009 року в приміщенні Центру естетичного виховання «Юність Буковини» за адресою вул. Червоноармійська, 5 (читальний зал бібліотеки, 1 поверх).

По завершенні прес-конференції о 10:00 годині відбудеться зустріч із «живими книгами». У «Живій Бібліотеці» книги уособлюватимуть реальні люди – представники різних національних мен шин Чернівецької області. Читачами стануть учні двох десятих класів Ліцею № 2 м. Чернівці.


Для отримання відповідей на додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до Інформаційного відділу МОМ за телефоном (044) 568 50 15 або ж за електронною адресою pr@iom.kiev.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар